Lars ‘Primeturbo’ 

Korreborg

Lars ‘PrimeTurbo’ Korreborg

Lars Korreborg

Alias: PrimeTurbo

Alder: 24

By: Aarhus

Rolle: FIFA eSuperliga-spiller

Hvorfor startede du med at spille FIFA: Jeg har fra da jeg var helt lille elsket fodbold, og kan huske mit første FIFA spil var FIFA 99. Totalt gode tider.

 

Favoritspiller i FIFA: I FIFA er min ynglingsspiller David De Gea, simpelthen fordi han redder alt og er en utrolig sikker sidste skanse.

 

Favoritspiller i virkeligheden: David Beckham er min favoritspiller i virkeligheden, da han er en kæmpe inspiration for mig. Han er et fantastisk bevis på, hvor meget hård træning fra man er helt ung kan give af sig. En mand der har kæmpe ambitioner og hjertet på et godt sted.

 

Favorithold i FIFA: Mit yndlingshold i FIFA er klart Manchester United, og selvom jeg måske går over til at spille Juventus nu, da de har et super godt hold efter tilføjelsen af Cristiano Ronaldo, så har United all round et fantastisk stabilt hold.

 

Favorithold i virkeligheden: I virkeligheden er jeg kæmpe fan af Manchester United, og min store drøm er at blive en del af den klub. I Danmark holder jeg med AGF, da det er en klub der virkelig har de bedste supportere man kunne tænke sig. Er utrolig imponeret af den passion AGF’s fans har til både hjemme- og udekampe.

 

Favoritformation: 5-3-2 – Jeg føler, at det er den formation, som skaber mest plads fremad i banen, og så er det den formation, som passer bedst til min måde at spille FIFA på.

– Vinder af Bilka Tournament 2018

– ESWC top 9-16 i 2015 og 2016

– Nr. 2 til DM i 2014/2015

– Nr. 2 ved Copenhagen Games i 2013 og 2015

– Kvalificeret til FIFA FUT Champions i Bukarest 2019

– Vinder af Audi Cup i 2015

– Se alle Primeturbos Meritter på hans Facebook side